AVLOPPSPROFFS, SLAMSUGNING OCH SPOLBIL PÅ ORUST, TJÖRN & STENUNGSUND

Välkomna till TK Entreprenad AB

TK Entreprenad AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning och avloppsunderhåll. Huvudkontoret ligger på Orust och verksamhetsområdet är på Orust, Tjörn och i Stenungsund med omnejd. TK Entreprenad är en del av Fraktkedjan.

Hyra container till vårstädning eller renovering?

Hyr en container av oss på TK Entreprenad AB så hjälper vi dig med utkörning och hämtning av era sopor och skräp. Vill du veta mer om hur du får använda våra containrar eller boka online? Läs mer här! Vi finns för dig på Orust, Tjörn och i Stenungsund med omnejd.

Prisförfrågan Container

Spolbil 

Har ni fått stopp i avloppet eller börjar det bli stopp? Hör ni ett kluckande ljud i avloppet? Det kan vara ett tecken på att det börjar bli stopp.

Slamsugning Orust

TK Entreprenad AB utför slamsungning till både dig som privatperson eller företag. Kontakta oss idag, inget uppdrag är för stort eller litet. Vi finns för dig på Orust, Tjörn och i Stenungsund med omnejd

Containeruthyrning

Hyr en container till fast pris och låt oss ta hand om ditt avfall. Boka enkelt online! Fyll i din adress för att få prisuppgifter för ditt område och beställ enkelt online.

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme

Vi värderar er upplevelse högt!

Kontakt

Kundtjänst: 0304-305 00

JOUR NR: 0706-572131

E-post: tobbe@tk-entreprenad.se

Tjörn

Kebenevägen 351

471 95 SKÄRHAMN

Kontakta oss >>

HK Orust

Timmerhult 411

473 93 HENÅN

Kontakta oss >>

TK Entreprenad - Org.nr: 556749-0791

En del av Fraktkedjan

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att TK Entreprenad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från TK Entreprenad AB.