Slamsugning & Slamtömning PÅ ORust, tjörn & i stenungsund

TK Entreprenad AB utför slamtömning & slamsugning till både dig som privatperson eller företag. Kontakta oss idag, inget uppdrag är för stort eller litet. För prisuppgift ring vår kundtjänst på Tel: 0304-30500 eller skicka en förfrågan här. TK Entreprenad hjälper er på Tjörn, Orust och i Stenungsund med omnejd.

Vi utför slamsugning i stort och smått

Välkommen att kontakta oss om du behöver tömma dina slamavskiljare, brunnar och reningsverk. Vi hjälper dig som företag som har allt från restaurangverksamhet till tvätthallar. Vi hjälper även dig som privatperson om du behöver tömma brunnarna innan eller efter ett besök i sommarstugan eller ditt boende. Har du några frågor är det bara att kontakta oss.

Är läget akut?

Har du en akut läcka eller översvämning ring oss direkt 0304-305 00. 

Vill du ha mer information?

Du kan alltid kontakta oss via telefon eller via mail. Vill du bli uppringd så är det bästa att skicka in din fråga genom formuläret här så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Fråga kring slamsugning? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ återkommer vi inom kort.

Ibland har vi svårt att svara, lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Ringer tillbaka vardagar dagtid.  Akut ring 0706 - 572 131

Ny kund
Kund sedan tidigare
Tjörn
Orust
Stenungsund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag TK Entreprenad att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.