Kranbil 27 tonmeter

Tipp & kranbil, vi fixar med båtar mm. TK Entreprenad hjälper er på Tjörn, Orust och i Stenungsund med omnejd. Med hjälp av vår kranbil erbjuder vi en pålitlig och effektiv lösning för frakt av större gods och föremål. Vi specialiserar oss på att säkerställa att lyft, flytt och transport genomförs med högsta standard av säkerhet och effektivitet. Våra erfarna kranförare och med kranbil möjliggör smidiga och välorganiserade lyftuppdrag. Vi strävar efter att erbjuda en service som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna när det gäller säker och effektiv hantering av tunga laster. Med vår kranbil är varje lyft en välplanerad och säker process, vilket gör oss till det självklara valet för dem som kräver pålitlig och högpresterande fraktlösningar.

Vill du ha mer information?

Du kan alltid kontakta oss via telefon eller via mail. Vill du bli uppringd så är det bästa att skicka in din fråga genom formuläret här så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Fråga kring Kranbil? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ återkommer vi inom kort.

Ibland har vi svårt att svara, lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Ringer tillbaka vardagar dagtid.  Akut ring 0706 - 572 131

Ny kund
Kund sedan tidigare
Tjörn
Orust
Stenungsund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag TK Entreprenad att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.