Stopp i avloppet På Orust / Tjörn eller i Stenungsund?

Har ni fått stopp i avloppet eller börjar det bli stopp? Hör ni ett kluckande ljud i avloppet? Det kan vara ett tecken på att det börjar bli stopp.  Vi hjälper till med att spola rent och återställa avloppet och flödet. Dagtid 0304-30500 och Akut Ring/smsa på 0706-572131. TK Entreprenad hjälper er på Tjörn, Orust och i Stenungsund med omnejd.

Behöver du hjälp med avlopp eller golvbrunn?

Vi på TK Entreprenad använder oss av skonsamma metoder när vi löser stopp i avloppet. ​​Vi löser stopp i avloppet genom högtrycksspolning. Genom att använda 60 graders vatten och roterande munstycken kan vi effektivt avlägsna avlagringar och smuts så att flödet återställs. Genom att använda denna metod ser vi till att dina rör får en så skonsam behehandling som möjligt.

 

​Ett sämre flöde eller stopp i avloppet beror vanligtvis inte på att fastighetens avloppsrör är utslitna. Allt ifrån fett och olja, till hår eller för mycket papper bidrar till ett avloppsstopp. Bäst är att själv tänka på vad man stoppar i avloppet men vi hjälper gärna till, både med underhåll och avloppsrensning.

Slamsugning?

Har du en akut läcka eller översvämning ring oss direkt 0304-305 00. Vill du ha hjälp med inte på en gång, kontakta oss 

Slamsugning

Vill du ha mer information?

Du kan alltid kontakta oss via telefon eller via mail. Vill du bli uppringd så är det bästa att skicka in din fråga genom formuläret här så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Fråga kring Stopp i avloppet? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ återkommer vi inom kort.

Ibland har vi svårt att svara, lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Ringer tillbaka vardagar dagtid.  Akut ring 0706 - 572 131

Ny kund
Kund sedan tidigare
Tjörn
Orust
Stenungsund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag TK Entreprenad att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.