Väghyvling - en viktig del av vägunderhållet

Anlita våran väghyvel. En grusväg måste underhållas regelbundet, oavsett årstid. Att ta hand om vägar är inte gratis men att strunta i dem kan bli dyrare i det långa loppet och leda till att de blir oanvändbara. Det finns många sätt att få en bra eller bättre väg. Ett av dem är väghyvling och har du en skogsbilväg så bör du utföra den här metoden regelbundet. TK Entreprenad hjälper er på Tjörn, Orust och i Stenungsund med omnejd.

Vill du ha mer information?

Du kan alltid kontakta oss via telefon eller via mail. Vill du bli uppringd så är det bästa att skicka in din fråga genom formuläret här så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Tips om Väghyvling !

När man åker på allmänna och enskilda grusvägar upplevs ett dåligt underhåll, vatten rinner längs spårig vägbana ner mot svackor i vägbanan och gropar bildas fyllda med vatten, påföljden blir att mängder av bindmaterial rinner ner i diken och trummors in- och utlopp.
Vid underhållshyvling av en fem meter bred väg bör en lutning av tolv centimeter från mitten fram till vägkant eftersträvas. 

Fråga Kring VÅR VÄGHYVEL? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart vi kan. Ringer tillbaka vardagar dagtid.  Akut ring 0706 - 572 131

Tjörn
Orust
Stenungsund

Kontakt

Kundtjänst: 0304-305 00

JOUR NR: 0706-572131

E-post: tobbe@tk-entreprenad.se

Tjörn

Kebenevägen 351

471 95 SKÄRHAMN

Kontakta oss >>

HK Orust

Timmerhult 411

473 93 HENÅN

Kontakta oss >>

TK Entreprenad - Org.nr: 556749-0791

En del av Fraktkedjan

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att TK Entreprenad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från TK Entreprenad AB.