Galleri - TK Entreprenad

Behöver du vår hjälp, privatperson som företagare? Hos oss på TK Entreprenad fär du snabb hjälp med på Orust, Tjörn & Stenungsund, här hittar du bilder & filmer på utförd uppdrag. Följ oss gärna på Instagram & Facebook. Behöver du hyra en container? Klicka här

Stopp i avlopp

Har ni fått stopp i avloppet eller börjar det bli stopp? Hör ni ett kluckande ljud i avloppet? Det kan vara ett tecken på att det börjar bli stopp.

Slamsugning

TK Entreprenad AB utför slamsungning till både dig som privatperson eller företag. Kontakta oss idag, inget uppdrag är för stort eller litet.

Högtrycksspolning

Är det dags att spola fastighetens rör och avlopp? Kontakta TK Entreprenad så kommer vi ut och avlägsnar smuts och avlagringar på ett skonsamt sätt och till ett bra pris.

Fråga Till OSS? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ återkommer vi inom kort.

Ibland har vi svårt att svara, lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Ringer tillbaka vardagar dagtid.  Akut ring 0706 - 572 131

Ny kund
Kund sedan tidigare
Tjörn
Orust
Stenungsund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag TK Entreprenad att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.