Om TK Entreprenad ab | Est 1995

TK Entreprenad AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning och avloppsunderhåll. Torbjörn Karlsson driver företaget och har varit aktiv sedan 1995. Huvudkontoret ligger på Orust och verksamhetsområdet är Orust, Tjörn och Stenungsund med omnejd. 

Vi jobbar främst med renhållning, uthyrning av containers, stopp i avloppet, vi tömmer avloppstankar, dag- och rännstensbrunnar, oljeavskiljare, tvätthallar, dagvattenbrunnar, fettavskiljare, byggtoaletter m.m. Delar av vår verksamhet kör vi för Fraktkedjan.

Slamsugning 24H?

Har du en akut läcka eller översvämning ring oss direkt 0304-305 00. Vill du ha hjälp med inte på en gång, kontakta oss på sidan nedan.

Mer om Slamsugning

Vill du ha mer information?

Du kan alltid kontakta oss via telefon eller via mail. Vill du bli uppringd så är det bästa att skicka in din fråga genom formuläret här så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Fråga OM oss? - LÄMNA DINA UPPGIFTER SÅ återkommer vi inom kort.

Ibland har vi svårt att svara, lämna dina uppgifter så återkommer vi till dig så snart vi kan. Ringer tillbaka vardagar dagtid.  Akut ring 0706 - 572 131

Ny kund
Kund sedan tidigare
Tjörn
Orust
Stenungsund
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag TK Entreprenad att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.