Om TK Entreprenad ab | Est 1995

TK Entreprenad AB är ett välrenommerat fullserviceföretag inom avlopp och anlitas av kvalitetsmedvetna fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och villaägare för allt inom avloppsrensning och avloppsunderhåll. Torbjörn Karlsson driver företaget och har varit aktiv sedan 1995. Huvudkontoret ligger på Orust och verksamhetsområdet är Orust, Tjörn och Stenungsund med omnejd. 

Vi jobbar främst med renhållning, uthyrning av containers, stopp i avloppet, vi tömmer avloppstankar, dag- och rännstensbrunnar, oljeavskiljare, tvätthallar, dagvattenbrunnar, fettavskiljare, byggtoaletter m.m. Delar av vår verksamhet kör vi för Fraktkedjan.

Slamsugning 24H?

Har du en akut läcka eller översvämning ring oss direkt 0304-305 00. Vill du ha hjälp med inte på en gång, kontakta oss på sidan nedan.

Mer om Slamsugning

Vill du ha mer information?

Du kan alltid kontakta oss via telefon eller via mail. Vill du bli uppringd så är det bästa att skicka in din fråga genom formuläret här så återkommer vi så snart vi kan.

Kontakta oss

Kontakt

Kundtjänst: 0304-305 00

JOUR NR: 0706-572131

E-post: tobbe@tk-entreprenad.se

Tjörn

Kebenevägen 351

471 95 SKÄRHAMN

Kontakta oss >>

HK Orust

Timmerhult 411

473 93 HENÅN

Kontakta oss >>

TK Entreprenad - Org.nr: 556749-0791

En del av Fraktkedjan

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att TK Entreprenad AB aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från TK Entreprenad AB.